SKIN1004 🩷

SKIN1004 🩷

Vi har endelig fått inn Skin1004 på Sincere, og ønsker at dere skal bli bedre kjent med produktene✨ Det er et prisvinnende koreansk hudpleiemerke med hypoallergeniske produkter. Alle produktene er milde, med beroligende ingredienser, og de har noe for en hver hud! SKIN1004 ønsker å tilby gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Merket er vegansk og cruelty free. 

funfact: I Korea betyr skin1004 egentlig «skin angel» og på koreansk uttales det «skin chun-sa», så mens vi her i Norge sier «skin tusen og fire», sier de «skin angel» eller «skin chun-sa» i Korea 🌸 

Centella serien er en serie som passer alle hudtyper og egner seg spesielt bra for en sensitiv og svekket hudbarriere. Hovedingrediensen i denne serien en centella asiatica. Dette er en ingrediens som har fuktighetsgivende, beroligende og antiinflammatoriske egenskaper.

SKIN1004 Centella light cleansing oil - En mild oljerens som effektivt fjerner sminke, overflødig talg, smuss og solkrem fra huden. Inneholder beroligende og fuktighetsgivende ingredienser samtidig som den dypt rengjør porene.

SKIN1004 Centella ampoule foam - En mild men effektiv skummende rens som rengjør porene og beroliger en irritert hud. Rensen er formulert med fuktighetsgivende ingredienser slik at den ikke virker uttørkende på huden.

SKIN1004 Centella ampoule - Et lettvektig serum som effektivt kan virke forbedrende på ulike hudproblemer. Produktet beroliger en sensitiv hud, styrker hudbarrieren, og roer ned en akneutsatt hud.

SKIN1004 Centella soothing cream - En mild fuktighetsgivende krem som beroliger en sensitiv hud samt styrker hudbarrieren. Kremen gir dyp fuktighet til huden med en lett gel tekstur som raskt trekkes inn.

SKIN1004 Centella watergel sheet ampoule mask - En gelbasert sheetmask som intensivt beroliger og gir fuktighet til huden. Masken inneholder ingredienser som virker kjølende og etterlater huden fuktet med en naturlig glød.

Poremizing serien er en serie som kan brukes av alle hudtyper, men som best egner seg en kombinert, fet eller akneutsatt hud. Serien jobber målrettet med å minske utseende av porer, reduserer oljeproduksjonen i huden og motvirker kviseutbrudd.

SKIN1004 Poremizing clear toner - En skånsomt eksfolierende toner som fjerner døde hudceller og overflødig olje fra hudoverflaten. Den løser opp i tettheter og reduserer synligheten av store porer samtidig som den jobber styrkende på hudbarrieren.

SKIN1004 Poremizing fresh ampoule - Et serum som målrettet jobber med å minimere porer og motvirker utbrudd. Inneholder også ingredienser som beroliger en sensitiv hud.

SKIN1004 Poremizing light gel cream - En lett fuktighetskrem med en gel-tekstur som har en nedkjølende effekt på huden. Kremen inneholder ingredienser som gir fuktighet, minimerer porer og motvirker blackheads og whiteheads.

SKIN1004 Poremizing quick clay stick mask - Et rensende produkt som løser opp i tettheter, reduserer talgproduksjonen uten å irritere huden. Resultatet er renere porer og fresh hud. Dette er et produkt som snart blir tilgjengelig på nettsiden vår. 

Probio-cica serien er en serie som kan brukes av alle hudtyper, men spesielt fin for sensitiv, svekket hudbarriere og en tørr hudtype. Serien inneholder ingredienser som beroliger og styrker hudbarrieren.

SKIN1004 Probio-Cica intensive ampoule - Dette milde serumet er utviklet for å berolige og styrke hudens naturlige barriere. Det egner seg for alle hudtyper, men er spesielt gunstig for deg med sensitiv hud eller en svekket hudbarriere. I tillegg til å tilføre rikelig med fuktighet og næring, bidrar serumet til å dempe rødhet og irritasjon i huden.

SKIN1004 Probio-Cica bakuchiol eye cream - En øyekrem med ceramider og bakuchiol som både fukter og pleier øyeområdet, og jobber målrettet mot linjer over tid. Perfekt om du ikke ønsker eller kan bruke retinol.

SKIN1004 Probio-Cica Enrich CreamEn mild fuktighetskrem som virker beroligende og styrkende på hudbarrieren. Kremen inneholder ingredienser som reduserer irritasjoner og rødheter  i huden, og er helt perfekt om du har en tørr hud. 

Solkremen SKIN1004 Hyalu-Cica water-fit sun serum SPF50+ PA++++
En ultralett solkrem med en tynn konsistens, som raskt trekker inn i huden. Inneholder pleiende ingredienser og gir masse fuktighet. Etterlater huden med en fin glødende finish.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.