Personvern

Personvern hos Sincere AS

Som ansvarlig for behandling av personopplysninger tar Sincere AS ditt personvern på alvor. Vi ønsker å gi deg informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og om dine rettigheter som registrert hos oss.

Hvorfor behandler vi personopplysninger?
Vi samler inn og behandler personopplysninger for å tilby besøkende på våre nettsider de tjenester og produkter de etterspør. Dette bidrar til å skape bedre og mer relevant innhold for våre kunder og styrker relasjonene vi har med dem.

Når behandler vi personopplysninger?
Vi behandler personopplysninger i ulike situasjoner, alltid basert på samtykke med mindre annet er nødvendig for å oppfylle avtaler eller lovpålagte krav. Her er noen av de situasjonene hvor vi behandler personopplysninger:

  • Nyhetsbrev: Vi samler inn e-postadresser for å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av.
  • Kjøp i nettbutikken: Vi trenger informasjon som navn, adresse og kontaktinformasjon for å gjennomføre kjøp og fakturering.
  • Kontaktskjema/kundehenvendelser: Informasjonen benyttes for å svare på henvendelser og tilby god kundeservice.
  • Opprettelse av kundeprofil: For å tilby en personlig opplevelse, oppretter vi kundeprofiler basert på informasjon du gir oss.

Sikkerhet:
Vi lagrer og behandler dine personopplysninger på sikre servere og følger beste praksis for datasikkerhet.

Dine rettigheter:
Du har rett til å få tilgang til, rette, slette, begrense behandlingen av, samt flytte dine personopplysninger. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke når som helst. Kontakt oss for å utøve dine rettigheter eller hvis du har klager eller spørsmål.

Cookies:
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Dette skjer basert på samtykke og dine nettleserinnstillinger.

Dataportabilitet:
Har du registrert personopplysninger hos oss, har du rett til å overføre disse til andre leverandører.

Klagemuligheter:
Har du klager på behandlingen av dine personopplysninger, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss eller Datatilsynet.

Vi er opptatt av ditt personvern og gjør vårt beste for å beskytte dine opplysninger.